Nagradna igra Amko komerca i Henkel kozmetike

„Za ljepšu zimu uz Amko i Henkel“

Amko komerc d.o.o. i Henkel kozmetika organizuju veliku nagradnu igru u periodu od 20.11.2021. do 20.12.2021. godine. Pravila za učešće u nagradnoj igri su jednostavna, sve što je potrebno jeste da prilikom kupovine u Amko marketima kupite minimalno jedan proizvod od sljedećih brendova Henkel kozmetike: Palette, Syoss, Schauma, Gliss, Taft, Fa i Vademecum.
Na poleđini računa sa kupljenim proizvodom je potrebno napisati svoje ime i prezime, adresu stanovanja, broj mobitela i e-mail adresu. Račun sa ispunjenim podacima potom ubaciti u kutije predviđene za ovu nagradnu igru.

„Ova nagradna igra će posebice biti interesantna ženskoj populaciji jer su glavne nagrade 10x poklon bonovi za kozmetičke tretmane u iznosu od 150,00KM, kao i 50x poklon paketa Henkel kozmetike za žene i muškarce. Za ljubitelje kafe smo pripremili tri omiljena Dolce Gusto aparata za kafu. Učesnici u ovoj nagradnoj igri će dodatno biti u mogućnosti da osvoje i dvadeset Amko poklon bonova u vrijednosti od 50,00KM, koje će dobitnici istih moći iskoristiti u trgovinama Amko komerca.“- navodi Irma Kustura marketing manager Amko komerca.

Izvlačenje nagradne igre je planirano 24.12.2021.godine. Izvlačenje će nadzirati tročlani žiri, a dobitnici će biti izvučeni pomoću ručnog izvlačenja. Organizator će spisak dobitnika objaviti u roku od 7 dana od dana izvlačenja na našoj web stranici.

„Iskreno se nadamo da će ova nagradna igra uljepšati zimski period našim sugrađanima, te im omogućiti ljepši kraj ove 2021.godine. Svakako više informacija, kao i kompletan pravilnik nagradne igre možete pročitati ovdje.