Amko komerc dobitnik prestižnog priznanja za izvanredan odnos sa kupcima

Amko komerc dobitnik je prestižne medalje  „Jer mi  cijenimo svoje kupce“, koju dodjeljuje međunarodna organizacija ICERTIAS. ICERITAS nagrađuje kompanije za izvanredan odnos sa kupcima i saradnicima. Da bi stekao medalju „Jer mi cijenimo svoje kupce“ Amko komerc je prošao strogi proces provjere i detaljno istraživanje ICERTIAS-a. Analizira se ugled kompanije, okruženje i zaposlenici, iskustvo kupaca i povjerenje, te mišljenje i percepcija javnosti o kompaniji.

Kao kompanija smo ponosni na naše zaposlenike, jer su posvećeni građenju odnosa sa kupcima i poboljšanju usluge koju im pružamo. Ovo priznanje je dokaz da smo na pravom putu, da uspješno ostvarujemo osnovnu viziju naše kompanije usmjerenu na unapređenje kvaliteta usluge koju pružamo kupcima i poslovnim partnerima.Zahvaljujemo kompaniji ICERTIAS što je prepoznala napore koje ulažemo da kupcima obezbjedimo kvalitetnu uslugu. 

ICERTIAS (International Certification Association GmbH) je internacionalna organizacija, osnovana 2011. godine u Švajcarskoj. Bavi se istraživanjem tržišta, s fokusom na otkrivanju i nagrađivanju kompanija koje pružaju najbolje proizvode i usluge svojim korisnicima.