Amko komerc: Novi supermarket u naselju Sedrenik

Uzbudljive vijesti za sve ljubitelje kupovine, danas je svečano otvoren novi supermarket Amko u naselju Sedrenik.  Amko komerc još  jednom potvrđuje svoju posvećenost pružanju kvalitetnih proizvoda i usluga kupcima.

Novi supermarket Amko  na adresi Sedrenik br 19,  pružit će jednostavan pristup svim kupcima koji žive u blizini. Sa svojim modernim dizajnom, širokim asortimanom proizvoda i ugodnim ambijentom, ovaj supermarket će sigurno postati omiljeno mjesto kupovine. Novootvoreni supermarket prostire se na 300 kvadrata prodajnog prostora. Asortiman je pripreman tako da odgovori na svakodnevne potrebe potrošača, ali i na sve složenije zahtjeve tržišta.

Naši prodajni objekti su mjesto gdje kupci mogu nabaviti sve neophodne namirnice za svoje domaćinstvo. Zato je važno da prodajni prostor bude prijatan i inspiritivan. Kao i uvijek, kada otvaramo vrata novog marketa Amko, pripremili smo mnoga iznenađenja. Nastavljamo ustaljenu praksu darovanja, te smo nove komšije obradovali brojnim poklonima, iznenađenjima i  popustima, a takvu tradiciju nastavićemo i ubuduće. U svim našim aktivnostima posebno smo posvećeni našim mališanima, danas smo za njih pripremili druženje uz animatore, face painting i mnogo zabave.

Otvaranjem novih poslovnica Amko komerc nastavlja sa realizacijom strategije širenja maloprodajne mreže. Iz ove kompanije poručuju da će  i u narednom periodu otvarati nove poslovnice, te time doprinjeti zaposlenju novih radnika.