Dobitnici nagradne igre Sprinda i Amko komerca posjetili Sprind

U petak, 11. novembra kompanija Sprind d.d. ugostila je dobitnike nagradne igre “Hljeb Sprind kupi, nagrade pokupi” koju su organizirali u saradnji sa Amko komercom.

Dobitnici nagradne igre su obišli proizvodnju, upoznali upravu društva te su im uručene nagrade.

“Cilj kompanije Sprind je graditi svijest potrošača o značaju kupovine domaćih proizvoda u domaćim trgovačkim lancima. Naši kupci su danas imali priliku da pogledaju proizvodne pogone kompanije Sprind, a kvalitetu naših proizvoda garantiraju i naši standardi ISO 9001 I HACCAP. Domaće je kvalitetno, a samo kupovinom domaćih proizvoda nam mogu pomoći u stvaranju novih radnih mjesta, te gradnji bolje budućnosti”, kazala je Lamija Isaković brend menadžer kompanije Sprind.

Minela Džuho, menadžerica odjela za odnose sa javnošću kompanije Amko komerc istakla je kako Amko komerc podržava sve domaće kompanije.”Vrata svih naših trgovina otvorena su domaćim kompanijama, te omogućena distribucija i plasman kvalitetnih bosanskohercegovačkih proizvoda na našim policama. Samo zajedničkim snagama bh. proizvođača, domaćih tržnih centara i krajnjih potrošača bh. privreda će imati svjetliju budućnost ali i bolju sadašnjost”.

“Ova nagradna igra pokrenuta je kako bi nagradili povjerenje koje potrošači ukazuju kupujući domaće kvalitetne proizvode komapnije Sprind, zadovoljstvo nam je što smo učestvovali u ovom projektu i da smo one najsretnije obradovali”, kazala je Džuho.