Dobrodošli u novi supermarket Amko komerca – šoping centar Sarajevo Waves Otes. Svečano otvaranje 22.08.2017. godine u 10:00 h.

Šoping centar Sarajevo Waves ima za cilj stvoriti sve potrebne uslove za kvalitetan i moderan način življenja unutar kompleksa Sarajevo Waves, te osigurati kapacitete za svakodnevne aktivnosti djece ali i odraslih. Restorani, igraonice, frizerski salon, salon namještaja i supermarket Amko komera samo su neki od sadržaja ovog centra.

Novi prodajni objekat Amko komerca smješten je u prizemlju šoping centra izgrađenog od najkvalitetnihih materijala praćenim svjetskim dizajnom i arhitekturom. Novi supermarket Amko komerca proseže se na više od 500 m² savremeno opremljenog i uređenog prodajnog prostora u kojem se kupcima nudi širok asortiman proizvoda za porodičnu kupovinu.  Uz izuzetno povoljne cijene svih proizvoda, svojim kupcima Amko komerc će ponudit bogat izbor domaćih proizvoda, raznovrstan asortiman na odjelima sa svježim voćem i povrćem, delikatesom i mesnicom.

Na dan otvaranja u supermarketu Amko komerca sve kupce očekuju:

  • Akcijske cijene i sniženje
  • Promocije i degustacije
  • Pokloni
  • Za mališane, druženje sa omiljenim maskotama