Novo mjesto za kupovinu u Pionirskoj dolini

Domaći trgovački lanac  Amko komerc nastavlja sa širenjem maloprodajne mreže

U srijedu, 28. decembra u 13:30 h, otvaranje nove poslovnice u Pionirskoj dolini. Ovim otvarnjem, prodajna mreža Amko komerca brojat će ukupno 81. trgovinu.

Minela Džuho, menadžerica odjela za odnose sa javnošću kazala je da će Pionirska dolina, ali i okolna naselja od srijede postati bogatija za  jednu moderno opremljenu prodavnicu. Prodavnica Amko komerca smještena je u prizemlju poslovno-sportskog centra izgrađenog po savremenim zahtjevima arhitekture i urbanizma.  „Radujemo se činjenici da kroz investicije u izgradnju i otvaranje novih poslovnica sve više građana može doista obaviti kupovinu u trgovini koja pruža potpun  ugođaj kupovine usklađen s potrebama kupaca“, istakla je Džuho.

„Na dan otvaranja, za svoje  kupce pripremili smo posebne popuste, poklone, kao i brojne promocije i degustacije. Sretni smo i ponosni što na koncu ove uspješne 2016. godine otvoramo novu poslovnicu. Pozivamo sve naše sugrađanje da svojom prisutnosti uveličaju svečano otvorenje koje će se održati u srijedu 28. decembra u 13:30 sati.” kazala je Džuho