Od sada Korpa i Amko komerc i u Mostaru

Naruči iz Amko komerca  već danas putem Korpa aplikacije i očekuj dostavu na kućnu adresu u gradu Mostaru.

Putem Korpa aplikacije namirnice iz vašeg najbližeg marketa Amko komerc od sada možete naručivati online. Svi kupci mogu jednostavno i brzo naručiti željene proizvode, a dostava im stiže na kućnu adresu za manje od sat vremena. Ova usluga je dostupna svim korisnicima na području Sarajeva, a od sada i u Mostaru.

Nekima je odlazak u hipermarket u veću nabavku dobra prilika da uživaju u kupovini i pogledaju nove proizvode na policama, dok je sve više onih koji preferiraju online način kupovine jer time značajno štede svoje vrijeme.

Digitalne tehnologije i ubrzani način život utjecali su na to da se svakim danom sve veći broj ljudi odlučuje na online kupovinu. Online kupovina je jednostavna, štedi vrijeme i novac, koje nam je danas svima dragocjeno. Prateći te trendove, a u cilju da našim kupcima ponudimo dodatne pogodnosti započeli smo saradnju sa najpopularnijom domaćom platformom Korpa.ba.   Od sada naši  kupci i u Mostaru mogu  jednim klikom poručiti sve što im je potrebno.

Besplatnu Korpa aplikaciju moguće je preuzeti na Google Play Store ili App Store, a za one koji online kupovinu preferiraju putem računara dostupna je i opcija narudžbe putem web stranice.

Na  jednostavan način izvršite narudžbu željenih proizvoda iz Amko komerca u samo nekoliko klikova.