Otvorena 80. trgovina: Novi Amko market u Pazariću

Amko komerc, jedan od vodećih trgovačkih lanaca u Bosni i Hercegovini, otvorio je 80. trgovinu.

Nova trgovina Amko komerca u Pazariću otvorena je u prisustvu brojnih sugrađana koji su sa oduševljenjem pozdravili dolazak domaćeg trgovačkog lanca. Nova trgovina Amko komerca proteže se na više od 350 m² savremeno opremljenog i uređenog prodajnog prostora u kojem se kupcima nudi širok asortiman proizvoda za porodičnu kupovinu.
Tim povodom, Minela Džuho menadžerica odjela za odnose s javnošću, istakla je da kompanija Amko komerc nastavlja sa strategijom lokalnog širenja koja u fokusu ima kupce, ali i brigu o zaposlenima, održivom razvoju i zajednici u kojoj posluje.
Otvaranjem novih poslovnica nastavljamo sa realizacijom strategije širenja prodajne mreže. Drago mi je što mogu da najavim da ćemo u narednom periodu otvarati nove poslovnice, te time doprinjeti zaposlenju novih radnika, kazala je Džuho.
“Ponosni smo što možemo da konstatujemo da je više od 60 odsto proizvoda u našim trgovinama proizvodi od lokalnih proizvođača. Spremni smo podržati sve naše kompanije, otvoriti vrata svih naših trgovina, te omogućiti distribuciju i plasman kvalitetnih bosanskohercegovačkih proizvoda na našim policama”, istakla je Džuho.