Prvi krug izvlačenja u petak u marketu “Amko” na Mojmilu

Pripremili smo bogat nagradni fond od 126 nagrada, kaže Minela Džuho, direktorica marketinga
Domaći lanac trgovina “Amko komerc”, u saradnji sa poslovnim partnerima, od 22. oktobra ove do 22. januara 2019. godine organizira nagradnu igru “Vi kupujete, mi nagrađujemo”.
Pravo na učešće u nagradnoj igri imaju svi kupci koji na bilo kojem prodajnom mjestu “Amko komerca” za vrijeme nagradne igre ostvare kupovinu jednog ili više označenih proizvoda.
U marketu “Amko” na Mojmilu u petak, 16. novembra, od 17 sati bit će upriličen prvi krug izvlačenja sretnih dobitnika nagradne igre.
– U saradnji s radiostanicom Radio 8, organiziramo dvosatni radijski program, u okviru kojeg ćemo izvući sretne dobitnike prvog kruga nagradne igre. Pripremili smo bogat nagradni fond od 126 nagrada. U prvom krugu izvlačimo 42 vrijedne nagrade, i to doček Nove godine u Rimu za dvije osoba, mašinu za veš, frižider, električni šporet, LCD, male kućanske aparate, 20 poklon-vaučera za kupovinu u vrijednosti od 100 KM, a za ljubitelje dobre gastronomske ponude, pripremili smo i nagradu u vidu porodičnog ručka, planirano je da nagradimo 5 sretnih dobitnika – istaknula je Minela Džuho, direktorica marketinga kampanije “Amko komerc”.
Osim toga, u petak na Mojmilu sve prisutne očekuju degustacije ukusnih delicija poslovih partnera, od 17.30 sati mađioničarska predstava, pokloni iznenađenja za posjetioce centra i, naravno, mnogo muzike i dobre zabave.
– S obzirom na to da naša kompanija 15. novembra obilježava 23 godine uspješnog rada i poslovanja u BiH, za sve prisutne pripremili smo i rođendansku tortu, a one koji odluče tog dana obaviti kupovinu na Mojmilu, tradicionalno, kao i svakog petka do sada, očekuje popust od 10 posto na kupovinu – dodaje Džuho.
Zahvalnost poslovnim partnerima
Iz “Amko komerca” posebno zahvaljuju svojim poslovnim partnerima koji zajedno s njima organiziraju ovu nagradnu igru, a to su: “Sarajevska pivara”, “Milkos”, Mesna industrija “Ovako”, “Violeta”, “Marbo”, “Oreo”, “Tuc”, “Henkel”, “Knorr”, “Rio Mare”, “Bonduelle”, agencija “Sol Azur” i medijski pokrovitelj, portal Fokus.