Svečano otvorenje Prodajnog objekta Amko komerca

Domaći lanac trgovina Amko komerc, nastavlja sa razvojem i širenjem maloprodajne mreže

Svečanim činom presjecanja vrpce od strane izvršnih direktora Amko komerca Mustafe Trle i Eldana Alete, otvorena je nova poslovnica Amko komerca na lokaciji Bulevar Stup. Prodajni prostor sa površinom od 2000m2 je uređen tako da prati zahtjeve moderne arhitekture i savremene standarde trgovačkih lanaca.

Ova poslovnica osim izuzetnog dizajna se može pohvaliti i raznovsrsnim asortimanom proizvoda, a pored dosadašnjih odjela novitet u ovoj poslovnici je i gastro odjel. U sklopu trodnevne ceremonije proslave otvorenja prvih 100 kupaca će u petak i subotu imati mogućnost da osvoje i vrijedne poklon pakete. Izuzetno smo ponosni na činjenicu da će sa otvorenjem ove poslovnice Amko komerc otvoriti još 50 radnih mjesta i time pomoći u daljnjem razvoju naše privrede. Pored poklon paketa našim kupcima smo pripremili i velika sniženja, pa pozivamo sve naše sugrađane da nam se pridruže i svojim prisustvom uveličaju ovu ceremoniju.
U nedjelju 12.12.2021.godine biće upriličen i Family Day, gdje će mališani imati priliku uživati u face painting i maskotama.