Svi maloprodajni objekti Amko komerca ne rade prvi dan Bajrama

Svi maloprodajni objekti Amko komerca ne rade u nedjelju, 24. maja kada se obilježava prvi dan Ramazanskog bajrama.

Ovom malom gestom nastojimo pokazati brigu i zahvalnost prema svim našim zaposlenicima i njihovom velikom doprinosu kompaniji tokom cijele godine. Želimo da svi naši zaposlenici prazniče dane provedu uz porodicu i najbliže prijatelje, jer ovi dani su prilika da njegujemo vrijednosti koje nas čine dobrima i koje nas usrećuju.

Svjesni smo šta znači dobar zaposlenik te dugi niz godina se trudimo zadržati maksimalan broj naših zaposlenika. Osim toga, Amko komerc  posebnu pažnju pridaje razvoju svojih zaposlenika na svim razinama. Stoga osim kontinuiranog ulaganja u treninge i stručna usavršavanja svojim zaposlenicima omogućava i daljnji razvoj karijere, u skladu sa potrebama poslovanja.

Kako bi u danima praznične kupovine i priprema za bajramske praznike obradovao svoje lojalne kupce, domaći trgovački lanac Amko komerc je pripremio posebno praznično sniženje, a za sve kupce već tradicionalno i popust od 10 %  svakog petka.

Kolektiv Amko komerca svim pripadnicim islamske vjeroispovijesti želi da bajramske dane provedu u miru i blagostanju, okruženi porodicom i prijateljima.