U Amko komerc marketima ste uvijek na domaćem terenu

Pod sloganom „U Amko komerc marketima ste uvijek na domaćem terenu“ iz Amko komerca najavljuju novu kampanju povodom Svjetskog prvenstva u fudbalu.

Ovo je mjesec dana kada „najvažnija sporedna stvar“ na svijetu postaje najvažnija. Kada iz svakog ugla gledamo sve nas podsjeća na fudbal.  Iza svake naše odluke krije se još jedna utakmica koja nas čeka. A u Amko komerc marketima ste uvijek na domaćem terenu.

Snimanje TV spota je održano u supermarketu Amko Bulevar. Sa odlično raspoloženom ekipom statista i glumaca snimanje je bilo pravi show prožet smijehom i svježim idejama koje su nastajale na licu mjesta i nadopunjavale originalni scenarij. Da bi praćenje Svjetskog prvenstva u Kataru, uz društvo vaših najboljih prijatelja izgledalo savršeno, za omiljeno piće i grickalice pobrinuo se Amko komerc. Za pravu navijačku ekipu naručite piće i grickalice online putem web shopa Amko https://www.amkoshop.ba/ , Korpa platform https://korpa.ba/kategorije/76 ili kupovinu obavite u najbližem marketu Amko.