U Amko marketima izvučeni dobitnici nagradne igre “Hljeb Sprind kupi, nagrade pokupi”

Kompanija Amko komerc, nastavlja sa poklonima i nagrađivanjima vjernosti kupaca. U saradnji sa poslovnim partnerima ova kompanija često organizuje različite pogodnosti kupovine za kupce. U periodu od 19.09. do 19.10.2016. godine u saradnji sa domaćom kompanijom Sprind organizovali su nagradnu igru “Hljeb Sprind kupi, nagrade pokupi”. Pravo učešća imali su svi kupci Amko marketa koji su u ovom periodu kupili jedan Sprind hljeb.

Izvlačenje dobitnika nagradne igre upriličeno je u prostorijama Hipermarketa Mojmilo u petak 28. oktobra, izvučene su ukupno 24 nagrade. Kompanija Sprind će dobitnike obavjestiti o preuzeimanju nagrada.

“Zahvaljujemo svima koji su učestvovali u ovoj nagradnoj igri i čestitamo onima koji su osvojili nagrade. Ova nagradna igra pokrenuta je kako bi nagradili povjerenje koje potrošači ukazuju kupujući Sprind proizvode u našim prodavnicama, zadovoljstvo nam je što smo učestvovali u ovom projektu i da smo one najsretnije obradovali”, kazala je Minela Džuho menadžerica odjela za odnose sa javnošću.

SPRIND POKLON PAKET:
Ramiz Dolović
Mirheta Džuho
Mediha Ehlid
Alma Kadušić
Esma Dervišević
Osman Bećirević
Edna Jusić
Branislava Crnčević-Čolić
Aida Bašić
Mak Čaušević

TOSTER:
Mustafa Džananović
Lejla Homarac
Halida Delić
Amer Avdić
Sadeta Karčić
Avdo Salihbegović

CITRUSETA:
Sanela Šatara
Emir Džafo
Emina Zukić

APARAT ZA KAFU:
Fejzagić Mujanović Dally Luna

DVD PLAYER:
Elma Fazlić

MAŠINA ZA VEŠ:
Lina Mršević

FRIŽIDER:
Sajima Fejzić

LCD 32”:
Mirsad Vrakić