U prodajnoj mreži sada 80 objekata

Poznati bosanskohercegovački trgovački lanac Amko komerc nastavlja sa širenjem maloprodajne mreže
Amko komerc, jedan od vodećih trgovačkih lanaca u Bosni i Hercegovini, u prethodnom mjesecu otvorio je dvije poslovnice, a za sutra tj. petak 04. novembar najavljuju otvaranje nove poslovnice u Pazariću. Ovim otvarnjem, prodajna mreža Amko komerca brojat će ukupno 80 trgovina.

Minela Džuho, menadžerica odjela za odnose sa javnošću kazala je da će naselje Pazarić od sutra postati bogatije za jednu moderno opremljenu prodavnicu. Amko komerc primjenjuje moderan koncept gradnje i uređenja trgovina, kako bi kupcima pružili još ugodniji ugođaj kupovine. „Radujemo se činjenici da kroz investicije u izgradnju i otvaranje novih poslovnica sve više građana može doista obaviti kupovinu u trgovini koja pruža jedinstven ugođaj kupovine“, istakla je Džuho.

„Kao i uvijek do sada, Amko komerc će iznenaditi svoje potrošače, pa smo za njih pripremili poklone iznenađenja, što će uz brojne promocije, degustacije, roštiljadu i tortu dodatno uveličati ovaj dan“, kazala je Džuho. Svakodnevno, potrošači nove Amko trogivine, mogu da pronađu širok izbor kvalitetnih proizvoda, po više nego pristupačnim cijenama.