Zabava za najmlađe u subotu 3. juna u Amko marketu u Podlugovima

Amko market Podlugovi poziva mališane na nezaboravno druženje sa omiljenim maskotama u subotu 3. juna.

U Amko marketu u Podlugovima, ulica Moševićka 159 ove subote od 12 h sve mališane očekuje nezaboravno druženje sa omiljenim maskotama, karaoke show, likovna radionica i još mnoštvo iznenađenja.

Tim povodom, Minela Džuho menadžerica odjela za odnose s javnošću istakla je da su u proteklom period kupci imali priliku kupovati u ovom marketu po posebnim akcijskim cijenama. Svakako, kao kompanija koja posluje dvije decenije na području BiH vodimo računa da kupci uvijek budu zadovoljni izborom proizvoda i usluga koje nudimo.

“Za dobro raspoloženje i takmičarsku atmosferu pobrinut će se naš kreativni tim, a mališane će posebno razveseliti maskote: Haribo medo, Flipko, Monte, Tiru Liru i Milky Max sa kojima će se moći družiti i fotografisati. Za mališane smo pripremili i kreativni kutak za crtanje i bojenje, plesnu radionicu i karaok show”, kazala je Džuho.

Našim kupcima osigurali smo niz zanimljivih sadržaja, popuste kojima neće moći odoljeti, a za mališane odličnu zabavu i poklone iznenađenja. Program ispred Amko marketa Podlugovi će trajati od 12 – 14 h.