SAMO JE JEDNA PRAVA – Café Brazil

Ako tražite pravu kavu, tražite Cafe Brazil, jer samo jedna je prava – Café Brazil,” riječi su voditelja marketinga kompanije Eurovip d.o.o. Čitluk Stojana Stojića.

Prema riječima gospodina Stojića kompanija Eurovip iz svoga asortimana posebno izdvaja Café Brazil prženu i mljevenu kavu, koja je proizvedena od najkvalitetnijih sorti sirove kave, te vlastitom i jedinstvenom recepturom udovoljava potrebama ljubitelja tradicionalne kave. U prodaji se nalazi u pakovanjima od 100, 200, 380, 500 i 1000 gr.

30 GODINA SA VAMA

“Naša tvrtka je osnovana još davne 1990. godine kao jedno od prvih privatnih poduzeća u Bosni i Hercegovini čija je glavna djelatnost bila prerada i prodaja kave,” ističe Stojić. “U proteklih više od 30 godina, usprkos velikoj konkurenciji, Eurovip je izrastao u jednog od najvećih prerađivača kave u državi i izgradio ime koje se prepoznaje kao jamac kvalitetnog proizvoda i profesionalnog rada. Iako smo  čvrsto vezani za Hercegovinu, tvrtka danas jednako uspješno posluje na području cijele Bosne i Hercegovine sa svojim poslovnicama u Tuzli, Sarajevu, Laktašima, Bihaću i Zavidovićima.”

Temelji i ključ uspjeha, kako navodi Stojić, počiva na izvrsnom brendu ‘Café Brazil’ te na njenoj vrhunskoj kvaliteti i izuzetnoj, posebno biranoj mješavini.

U SAMOM VRHU NA BH. TRŽIŠTU

“Tokom godina razvoja Eurovip je ostvarivao sve veće tržišno učešće, što je rezultiralo da je u ovom trenutku Café Brazil jedan od lidera u segmentu kave na domaćem tržištu,” naglašava Stojić. “Proizvodi Eurovipa nalaze se na policama svih većih trgovačkih lanaca koji egzistiraju na području Bosne i Hercegovine. Prema istraživanjima ekonomskog tjednika Lider, po udjelu na tržištu nalazimo se među 2 najveća prerađivača kave u Bosni i Hercegovini.”

Kako je rekao Café Brazil je mješavina nekoliko osnovnih vrsta sirove kave od kojih svaka vrsta svojim okusom daje ono ,,nešto“ što se na kraju stapa u jedinstvenu kompoziciju arome karakteristične samo za Café Brazil.

KONTROLA KVALITETE NA VISOKOM NIVOU

“Stroga, kontrola ulazne sirove kave, potpuno kompjutorizirani proces prženja i mljevenja jamči uvijek vrhunsku kvalitetu,” samouvjereno podcrtava Stojić. “Naši standardi su prepoznati od strane relevantnih institucija za kontrolu kvalitete pa posjedujemo ISO 9001:2015 i HACCP standarde što jamči vrhunsku kvalitetu naših proizvoda. Također, u procesu proizvodnje koristimo najsuvremeniju tehnologiju, što je jako važno kako bi se zadržali u vrhu. Zato je naš moto i poziv svima sa izaberu miris tradicije, okus koji budi čula i kvalitet bez premca! Prepustite se užitku jedinstvene Cafe Brazil, jer samo je jedna prava!”

KKD